‘’Met de AgraClean voldoe ik aan de regeling voor het aanvoeren van vee''
‘’Met de AgraClean voldoe ik aan de regeling voor het aanvoeren van vee''
‘’Met de AgraClean voldoe ik aan de regeling voor het aanvoeren van vee''

Mobiele wasplaats

De AgraClean, de mobiele wasplaats die voldoet aan alle gestelde eisen!

De AgraClean is een mobiele wasplaats die voldoet aan alle eisen van de Regeling Preventie. Deze regeling zorgt ervoor dat o.a. veehouders en kinderboerderijen verplicht zijn om in het bezit te zijn van een wasplaats om transportmiddelen op een verantwoorde manier af te spoelen. De mobiele wasplaats, de AgraClean is hiervoor de beste oplossing!
 

Hoe werkt de mobiele wasplaats van AgraClean

De mobiele wasplaats heeft in twee hoeken een afvoer zodat u de wasplaats altijd op afschot kunt plaatsen, op elke verharde ondergrond. U kunt één afvoer met een dop afsluiten en op de andere afvoer kunt u de slang koppelen.

Het water, de schoonmaakmiddelen en het middel voor ontsmetten kan in de mestkelder of ander reservoir worden opgevangen. Na gebruik vouwt u het op tot een klein pakket. De AgraClean is makkelijk te gebruiken en net zo gemakkelijk weer op te ruimen. Op deze manier neemt het voor u bijna geen ruimte in beslag. Bekijk hieronder hoe de mobiele wasplaats werkt!
 

Nog meer voordelen van de mobiele wasplaats!

  • Lange levensduur (5 - 10 jaar)
  • Betaalbaar voldoen aan de eisen van het Ministerie van NVWA
  • Duurzame oplossing
  • Neemt weinig tot geen ruimte in beslag
  • Geschikt voor kleine en grote bedrijven

Wilt u hem bestellen?

De mobiele wasplaats direct bestellen? Klik op onderstaande button en ga direct naar het bestelformulier. Na het bestellen ontvangt u de wasplaats binnen twee weken!

Direct bestellen

Ervaringen

Stichting kinderboerderij De Ridder uit Purmerend: '' Om aan het keurmerk voor kinderboerderijen te voldoen ben je verplicht een wasplaats te hebben, daarom hebben wij de AgraClean aangeschaft. Goedkoop en kwaliteit!''

A.H. Noord - Schapenhouderij: '' Een lage investering en is overal te gebruiken! Tevens een goede oplossing voor het aanvoeren van vee, hiermee voldoe ik aan de regeling.''

Meer ervaringen